Wie ben ik

Mijn naam is Nicole de Lange en ben 45 jaar. Ik woon in het prachtige stadje Hattem aan de IJssel, samen met mijn man en onze 4 kinderen.

Ik heb meer dan 10 jaar mensen mogen begeleiden door middel van pastoraal werk. Door mensen bij te staan in blijde en moeilijke tijden, begon er bij mij een verlangen te groeien om een studie psychosociaal therapie te volgen om mij te professionaliseren in het begeleiden van mensen. Ik heb de vierjarige HBO opleiding bij De Roos Opleidingen gevolgd voor psychosociaal therapeut inclusief PSBK.

Halverwege deze studie werd mijn passie om jongeren te gaan begeleiden steeds groter en ben ik mij hierin gaan specialiseren door naast mijn studie bij De Roos een 1-jarige studie Jongerencoach en bijscholing 'Tieners in therapie' en 'Lichaamsgericht coachen van meiden' te volgen. Ik vind het elke keer weer een boeiend proces waarin jongeren zitten, het groeien naar volwassenheid, met eigen keuzes maken en het verkennen van eigen grenzen. Ik begeleid volwassenen en jongeren in de leeftijd van 12-22 jaar en geef verschillende trainingen voor zowel jongeren en volwassenen.

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk om lekker in je vel te zitten. Sinds januari 2020 ben ik gecertificeerd FitStap coach om mensen individueel en in groepsverband te begeleiden bij een het complete gezondheidsprogramma van FitStap.