Wie ben ik

Mijn naam is Nicole de Lange en ben 48 jaar. Ik woon in het prachtige stadje Hattem aan de IJssel, samen met mijn man en onze 4 kinderen.

Ik heb meer dan 10 jaar mensen mogen begeleiden door middel van pastoraal werk. Door mensen bij te staan in blijde en moeilijke tijden, begon er bij mij een verlangen te groeien om een studie psychosociaal therapie te volgen om mij te professionaliseren in het begeleiden van mensen. Ik heb de vierjarige HBO opleiding bij De Roos Opleidingen gevolgd voor psychosociaal therapeut inclusief PSBK.

Halverwege deze studie werd mijn passie om jongeren te gaan begeleiden steeds groter en ben ik mij hierin gaan specialiseren door naast mijn studie bij De Roos een 1-jarige studie Jongerencoach en bijscholing 'Tieners in therapie' en 'Lichaamsgericht coachen van meiden' te volgen. Ik vind het elke keer weer een boeiend proces waarin jongeren zitten, het groeien naar volwassenheid, met eigen keuzes maken en het verkennen van eigen grenzen. Ik begeleid volwassenen en jongeren in de leeftijd vanaf 12 jaar en geef verschillende trainingen voor zowel jongeren en volwassenen, waaronder traumaverwerking en relatietherapie.

Visie

Your Power, staat voor jouw kracht!

Jij kunt kiezen welke koers jouw leven gaat!

Mijn verlangen is dat ieder mens in zijn of haar kracht kan leven. Soms is daarbij nodig om blokkades in je leven op te ruimen, en is het belangrijk om inzicht te krijgen in persoonlijke drijfveren, eigen valkuilen en kwaliteiten. En vanuit dat inzicht kunnen kiezen hoe je gaat handelen. Mijn visie is dat ieder mens kan groeien in zijn eigen persoonlijkheid en authenticiteit.

Voor mij staat Your Power ook voor de kracht die God ons wil geven. Ik leef namelijk vanuit een christelijke levensvisie, met respect voor ieder mens.

Met ieder mens, bedoel ik dat iedereen welkom is voor begeleiding, ongeacht achtergrond, geaardheid of levensovertuiging.