Cliënt ervaringen

Vrouw (26 jaar)
"De gesprekken bij Nicole heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben zelf christen en heb het als zeer waardevol ervaren dat er binnen het traject ruimte was om dit te delen en onderdeel te laten zijn van het proces. Nicole biedt een luisterend oor en stelt tussendoor kritische en rakende vragen waardoor je tot nadenken wordt gezet. Hierdoor werd het echt mijn traject, ik moest immers ook zelf aan de bak en kreeg de oplossing niet op een papiertje aangeleverd. Tussendoor maakt zij gebruik van materialen welke de gesprekken ondersteunen. Dit hielp mij om mijn issues inzichtelijke te maken en direct daarna handvatten te ontdekken die weer toepasbaar zijn in het leven van alle dag. Na iedere sessie kon ik met denkstof weer richting huis keren."

 

Meisje (16 jaar)
Je wordt goed persoonlijk geholpen, er wordt echt naar je geluisterd, prettige omgeving. Ik heb het als fijn ervaren.

 

Moeder van een 12-jarige dochter
Voor mijn 12 jarige dochter hulp gezocht bij Nicole. Via de huisarts duurde het erg lang voordat ze "ergens" terecht kon, vandaar dat ik zelf op onderzoek ben uitgegaan. Gegoogeld en kwam bij Nicole terecht.

 Onze dochter ontwikkelde "opeens" in de eerste klas faalangst, had veel huilbuien en bang om onvoldoende's te halen. Ook was haar zelfbeeld laag. Wat heeft Nicole haar en mij als moeder fijn begeleid en wat was mijn dochter op haar gemak. Als ouder heb ik Nicole leren kennen als een lieve, meelevende therapeut die zich kan inleven in een ander. Dat gaf mijn dochter dat ze zich op haar gemak voelde. Na ruim zeven "behandelingen" heb ik mijn vrolijke dochter weer terug! Met veel zelfvertrouwen, is het soms nog spannend dan hoor ik haar zeggen.. Nicole zei altijd...en dan benoemd ze de stappen die Nicole haar "voorhield". 

 

Man (34 jaar)
“Nicole is vriendelijk, professioneel en weet vanuit allerlei psychologische ‘hoeken’ tools en inzichten te halen om je verder te helpen op weg naar echte volwassenheid. Het is fijn het gevoel te hebben dat je een therapeut hebt die een tijd met je oploopt en je spiegelt, bevraagd, uitdaagt en je steunt als dit pittig is. Ze handhaaft een goede balans tussen afstand en nabijheid en maakt dat je zelf de controle hebt over hoe je je traject in overleg met haar vorm geeft. Geloofs- en ethische kwesties zijn haar niet vreemd en als er behoefte is aan pastorale zorg of gebed ben je bij haar ook aan het juiste adres. Kortom: de juiste persoon voor wie aan de slag wil met zijn of haar verleden, heden of toekomst.”