Cliënt ervaringen

Vrouw (26 jaar)
"De gesprekken bij Nicole heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben zelf christen en heb het als zeer waardevol ervaren dat er binnen het traject ruimte was om dit te delen en onderdeel te laten zijn van het proces. Nicole biedt een luisterend oor en stelt tussendoor kritische en rakende vragen waardoor je tot nadenken wordt gezet. Hierdoor werd het echt mijn traject, ik moest immers ook zelf aan de bak en kreeg de oplossing niet op een papiertje aangeleverd. Tussendoor maakt zij gebruik van materialen welke de gesprekken ondersteunen. Dit hielp mij om mijn issues inzichtelijke te maken en direct daarna handvatten te ontdekken die weer toepasbaar zijn in het leven van alle dag. Na iedere sessie kon ik met denkstof weer richting huis keren."

 

Meisje (16 jaar)
Je wordt goed persoonlijk geholpen, er wordt echt naar je geluisterd, prettige omgeving. Ik heb het als fijn ervaren.

 

Moeder van een 12-jarige dochter
Voor mijn 12 jarige dochter hulp gezocht bij Nicole. Via de huisarts duurde het erg lang voordat ze "ergens" terecht kon, vandaar dat ik zelf op onderzoek ben uitgegaan. Gegoogeld en kwam bij Nicole terecht.

 Onze dochter ontwikkelde "opeens" in de eerste klas faalangst, had veel huilbuien en bang om onvoldoende's te halen. Ook was haar zelfbeeld laag. Wat heeft Nicole haar en mij als moeder fijn begeleid en wat was mijn dochter op haar gemak. Als ouder heb ik Nicole leren kennen als een lieve, meelevende therapeut die zich kan inleven in een ander. Dat gaf mijn dochter dat ze zich op haar gemak voelde. Na ruim zeven "behandelingen" heb ik mijn vrolijke dochter weer terug! Met veel zelfvertrouwen, is het soms nog spannend dan hoor ik haar zeggen.. Nicole zei altijd...en dan benoemd ze de stappen die Nicole haar "voorhield". 

 

Man (34 jaar)
“Nicole is vriendelijk, professioneel en weet vanuit allerlei psychologische ‘hoeken’ tools en inzichten te halen om je verder te helpen op weg naar echte volwassenheid. Het is fijn het gevoel te hebben dat je een therapeut hebt die een tijd met je oploopt en je spiegelt, bevraagd, uitdaagt en je steunt als dit pittig is. Ze handhaaft een goede balans tussen afstand en nabijheid en maakt dat je zelf de controle hebt over hoe je je traject in overleg met haar vorm geeft. Geloofs- en ethische kwesties zijn haar niet vreemd en als er behoefte is aan pastorale zorg of gebed ben je bij haar ook aan het juiste adres. Kortom: de juiste persoon voor wie aan de slag wil met zijn of haar verleden, heden of toekomst.”

Wie ben ik

Mijn naam is Nicole de Lange en ben 48 jaar. Ik woon in het prachtige stadje Hattem aan de IJssel, samen met mijn man en onze 4 kinderen.

Ik heb meer dan 10 jaar mensen mogen begeleiden door middel van pastoraal werk. Door mensen bij te staan in blijde en moeilijke tijden, begon er bij mij een verlangen te groeien om een studie psychosociaal therapie te volgen om mij te professionaliseren in het begeleiden van mensen. Ik heb de vierjarige HBO opleiding bij De Roos Opleidingen gevolgd voor psychosociaal therapeut inclusief PSBK.

Halverwege deze studie werd mijn passie om jongeren te gaan begeleiden steeds groter en ben ik mij hierin gaan specialiseren door naast mijn studie bij De Roos een 1-jarige studie Jongerencoach en bijscholing 'Tieners in therapie' en 'Lichaamsgericht coachen van meiden' te volgen. Ik vind het elke keer weer een boeiend proces waarin jongeren zitten, het groeien naar volwassenheid, met eigen keuzes maken en het verkennen van eigen grenzen. Ik begeleid volwassenen en jongeren in de leeftijd vanaf 12 jaar en geef verschillende trainingen voor zowel jongeren en volwassenen, waaronder traumaverwerking en relatietherapie.

Visie

Your Power, staat voor jouw kracht!

Jij kunt kiezen welke koers jouw leven gaat!

Mijn verlangen is dat ieder mens in zijn of haar kracht kan leven. Soms is daarbij nodig om blokkades in je leven op te ruimen, en is het belangrijk om inzicht te krijgen in persoonlijke drijfveren, eigen valkuilen en kwaliteiten. En vanuit dat inzicht kunnen kiezen hoe je gaat handelen. Mijn visie is dat ieder mens kan groeien in zijn eigen persoonlijkheid en authenticiteit.

Voor mij staat Your Power ook voor de kracht die God ons wil geven. Ik leef namelijk vanuit een christelijke levensvisie, met respect voor ieder mens.

Met ieder mens, bedoel ik dat iedereen welkom is voor begeleiding, ongeacht achtergrond, geaardheid of levensovertuiging.