Cliënt ervaringen

Man (34 jaar)

“Nicole is vriendelijk, professioneel en weet vanuit allerlei psychologische ‘hoeken’ tools en inzichten te halen om je verder te helpen op weg naar echte volwassenheid. Het is fijn het gevoel te hebben dat je een therapeut hebt die een tijd met je oploopt en je spiegelt, bevraagd, uitdaagt en je steunt als dit pittig is. Ze handhaaft een goede balans tussen afstand en nabijheid en maakt dat je zelf de controle hebt over hoe je je traject in overleg met haar vorm geeft. Geloofs- en ethische kwesties zijn haar niet vreemd en als er behoefte is aan pastorale zorg of gebed ben je bij haar ook aan het juiste adres. Kortom: de juiste persoon voor wie aan de slag wil met zijn of haar verleden, heden of toekomst.”

 

Vrouw (26 jaar)

“De gesprekken met Nicole vinden plaats in een veilige setting, waarin ze echt kijkt naar jou als persoon. Doordat je opdrachten mee krijgt aan het einde van elke sessie helpt dat om te verwerken wat er is besproken en zo te groeien. Ook is het fijn dat als het nodig is dat er tijdens de behandeling nog geschaafd kan worden aan doelen zodat het er ook echt op gericht is dat je aan het einde van het traject genoeg handvatten hebt om zelf verder te kunnen gaan. Zelf heb ik het prettig gevonden dat er in de gesprekken ook ruimte was voor mijn geloof. Door Nicole kan ik nu bloeien daar waar ik geplant ben.”

 

Vrouw (66 jaar)

“De gesprekken heb ik als heel prettig ervaren, doordat Nicole mij goed inzicht kon geven hoe ik in bepaalde situaties moest handelen.
Deze therapie heeft mij heel goed gedaan en als je ergens mee zit ga dan naar Nicole voor therapie.”