Online trajecten

Er is ook een mogelijkheid om een online traject te volgen, waarbij je zelfstanding jouw therapietraject doorloopt. Hiervoor is geen wachtlijst, je meld je aan en krijgt direct toegang tot jouw onlineomgeving. Je kunt op deze manier dagelijks met jouw traject aan de slag. 
Op dit moment is het traject Hoe ga ik om met narcisme in mijn omgeving beschikbaar. Andere trajecten zijn nog in ontwikkeling en worden te zijner tijd ook online aangeboden.

Wat krijg je tijdens dit online traject

  • inzicht in het mechanisme van een narcist of gaslighter (subtiel narcisme)
  • je staat stil bij jouw pijn 
  • leert hoe jij kan helen van jouw pijn
  • leert wat jij nodig hebt om staande te blijven bij iemand met narcisme
  • leert grenzen aan te geven
  • hoe jij voor jezelf kunt zorgen zonder schuldgevoel

Hoe is het traject opgebouwd

Je krijgt kennis en inzicht door middel van elke dag een filmpje of tekst, soms zit daar een oefening of reflectieopdracht bij, zodat je niet alleen met je hoofd bezig bent maar ook verandering kunt bewerken door jouw hele ‘zijn’. Mocht je na het volgen van dit traject behoefte hebben aan één of meerdere persoonlijke gesprekken dan is dat mogelijk, mits er plek beschikbaar is. Deze gesprekken zijn niet inbegrepen in de prijs van het online traject, maar worden gefactureerd volgens de tarieven van de praktijk.

Wat zijn de kosten

Het online traject Hoe ga ik om met narcisme in mijn omgeving kost 49 euro. Als je je aanmeld kun je gelijk starten. Om je aan te melden voor dit traject kun je het onderstaande contactformulier invullen, dan krijg je toegang tot dit traject.

OF KLIK OP DEZE LINK